23948sdkhjf

FLSmidth opnår ordre på stort egyptisk udvidelsesprojekt

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af ca. 470 mio. kroner med Arabian Cement Company (ACC) på at levere ingeniørarbejde og udstyr til en komplet cementproduktionslinie.
FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af ca. 470 mio. kroner med Arabian Cement Company (ACC) på at levere ingeniørarbejde og udstyr til en komplet cementproduktionslinie med en dagsproduktion på 6000 tons nær byen Suez. Linien er en udvidelse af en eksisterende cementfabrik, som ligeledes er leveret af FLSmidth.

Ordren omfatter alle hovedmaskiner til produktionslinien, herunder en ATOX-råmølle, en CF-silo, en komplet ILC 3-base-ovn med 5-trins forvarmer og SF Cross-Bar-køler, et klinkerlager, to UMS-cementmøller og cementsiloer.

En række FLSmidth-datterselskaber og -divisioner deltager i projektet med møllegear, filtre, doserings- og vejeudstyr samt et pakkeri. Kontrakten omfatter endvidere en komplet leverance af el- og kontroludstyr.

- Dette projekt er et tydeligt bevis på FLSmidths stærke position på det egyptiske cementmarked. ACCs første anlæg er netop sat i drift, og vi er stolte af, at ACC allerede har afgivet ordre på en ny komplet FLSmidth-produktionsline til samme anlæg, siger adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil udstyret er afsendt i midten af 2010.

Kilde: FLSmidth

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093