23948sdkhjf

Fart på ansættelserne hos Andresen's VVS

Med seks nye medarbejdere er firmaet fra Lillebælt-området vokset markant i efteråret.
2015 er gået som ketchup ud af flasken for Andresen's VVS, som er hjemhørende i Trekantsområdet og Middelfart på den anden side af Lillebælt.

Der var stille i foråret, beretter indehaver Stig Andresen, men i efteråret er der pludselig blevet travlt. Virksomheden med 38 medarbejdere har på kort tid ansat seks nye. To blikkenslagere og fire til serviceafdelinger.

- Mange af sagerne er noget, vi har siddet og regnet på i foråret, og det er ikke alt, man vinder, og man kommer ikke altid i gang med det samme, men i efteråret fik vi så travlt, at vi måtte tage nye folk ind, siger han til Building Supply.

Andresen's VVS har spredt aktiviteterne. Der er både såkaldte ‘spjældkunder’, som skal have fjernvarmeeftersyn eller nyt toilet, og på den anden side er der projekter.

Det største projekt, som Andresen's VVS er involveret i, er Kolding Sygehus, hvor vvs-entreprisen er cirka fire mio. kr. værd.

Andresen's VVS oplever især, at det er i Kolding, at der er gang i den. Derfor var det oplagt, at man 1. marts i år overtog firmaet Ravnsbjerg VVS i Kolding.

- Men Vejle og Fredericia er også godt på vej, nævner han.

Han forventer, at der også bliver travlt for Andresen's VVS, når byggeriprojekterne i bydelen FredericiaC skrider frem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094