23948sdkhjf

Vådrumspanel med vandtæt låsesystem

På stand A-1551 på Byggeri 2008 finder du A. Rindom A/S og deres vådrumspaneler fra Fibo-Tresbo, der er kendt for sine vandtætte Aqualock-systemer til badeværesler, brusenicher og lignende rum med direkte vandpåvirkning.
Fibo-Trespo har som de første udviklet et eksklusivt vådrumspanel med et helt nyt fer og not system, som er så tæt, at den vandtætte membran bagved kan spares væk.

Fibo-Trespo vådrumspanel er et system til vægbeklædning i badeværelser, brusenicher og lignende rum med direkte vandpåvirkning. Ud over panelerne fås dekorlister til hjørner og andre overgange samt alulister til overgangen væg/gulv. Panelerne har på overfladen et 3-dimensionalt højtrykslaminat med flisepræg. De samles let og enkelt via Aqualock systemet, der er så vandtæt, at de kan monteres direkte i brusenicher uden bagvedliggende vandtæt membran. Der findes en række forskellige typer, som alle giver et eksklusivt udseende og en funktionel overflade, som er nem at holde ren.

Både til nyt og til renovering
Vådrumspanelerne opsættes på et skelet af træ eller stål. De er ikke bare velegnede i nyt byggeri, men f.eks. også som beklædning ved renoveringsarbejder hvor et ældre hus efterisoleres indvendig. Yderligere oplysning om montage mm. på www.byggma.no , under Fibo-Trespo/Baderomspanel.

Miljørigtig løsning
Fibo-Trespo er udviklet i Norge. Derfor har panelerne først fået godkendelser her. De norske normer på vådrumsområdet ligger tæt op ad de danske, er det er derfor relevant at anføre at panelerne er godkendt af Norsk Byggeforskningsinstitut i henhold til Byggebranchens Vådrumsnorm,- som helt svarer til den danske.

Samtidig er vådrumspanelerne limfrie og anbefales af Astma- og Allergiforbundet til anvendelse i allergivenligt byggeri.

Et sikkert og stærkt alternativ
Badevæerlset er et af de dyreste rum i hele boligen. På grund af vand og fugtighed stilles der ekstra krav til materialer og den håndværksmæssige udførelse. Med Fibo-Trespo vådrumspanel er materialeegenskaberne i top og udførelsen er med aqualock-systemet gjort let og sikker. Resultatet bliver stærke holdbare overflader med et eksklusivt look, opnået på langt lettere og mere økonomisk måde end f.eks. med membran og gipsplader med fliser eller vinyl.

Du kan finde A. Rindom A/S på stand A-1551.

Kilde: Rindom A/S - www.rindom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093