23948sdkhjf

Scantruck rykker ind i Sverige

Den danske importør overtager forhandlingen af Manitou i Sverige. Tidligere servicechef står i spidsen for det nyoprettede datterselskab.
Scantruck A/S er nu også importør og forhandler af Manitou i Sverige. Scantruck har overtaget Manitou Sverige fra den hidtidige importør og forhandler, den norsk baserede virksomhed Liftway, og etableret datterselskabet Scantruck AB.

Også et andet af de markante mærker, som Scantruck repræsenterer i Danmark, de amerikanske Mustang-minilæssere, følger med ind under Scantruck AB.

- Sverige er et stort marked og geografisk også et stort land. Så der venter os en række store, men også spændende udfordringer. Heldigvis har vi helt fra start erfarne folk i spidsen for Scantruck i Sverige. Vores tidligere mangeårige servicechef Anker Lemvig vender tilbage som Scantruck-mand efter en tur omkring Case New Holland og er tiltrådt som landechef for Sverige, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck.

Også nogle af de hidtidige medarbejdere hos Liftway flytter med over til Scantruck AB. Den svenske afdeling skal arbejde tæt sammen med Scantruck i Danmark.

- Vi har været importør og forhandler af Manitou siden 1986, og derfor kan Scantruck i Sverige naturligvis trække på masser af erfaring og knowhow tværs over sundet. Med import og forhandling til hele det svenske marked får vi yderligere styrke over for både Manitou og Mustang. Det vil selvfølgelig blive til fordel såvel for de svenske som for vore mange danske kunder, siger Henrik Kirketerp-Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109