23948sdkhjf

Flere rammeaftaler i spil i Fredensborg

Fredensborg Kommune er klar med rammeaftaler for fagentrepriser med murerarbejde, malerarbejde, tømrerarbejde og gulvarbejde på kommunale bygninger.
Fredensborg Kommune udbyder håndværkeraftaler inden for fire fagentrepriser til løbende vedligeholdelse og reparation af kommunens bygninger, samt mindre til- og ombygninger på kommunens ejendomme. Rammeaftalerne forventes at træde i kraft fra den 1. februar 2015.

Rammeaftalen for murerarbejder indeholder alle ydelser i forbindelse med vedligeholdelses- og reparationsarbejder samt mindre til- og ombygninger på Fredensborg Kommunes bygninger. Fagentreprisen omfatter både indvendige bygningsdele som vægoverflader, vinduer og betonvedligeholdelse, udvendige bygningsdele så som murede facader, trapper og fuger samt bygningsdele i terræn.

For malerarbejder er der take om en ramme for alt arbejde med vedligeholdelses- og reparationsarbejder samt mindre til- og ombygninger på Fredensborg Kommunes bygninger. Udvendige bygningsdele omfatter maling af vinduer og døre, maling af facader, behandling af træværk med maling, behandling af træværk med træimprægnering og behandling af udvendig jern. De indvendige bygningsdele tæller maling af vægge og lofter, maling af træværk, maling af jern og maling af rør.

Tømrerentreprisen er opdelt i to delaftaler. Delaftale 1 går på tømrerarbejder i Kokkedal, mens delaftale 2 gælder arbejder i andre dele af kommunen. Fagentreprisen omfatter blandt andet indvendige bygningsdele som vinduer, døre, trapper og gelændere, udvendige bygningsdele med lette træbaserede facader, trapper og tagkonstruktioner samt bygningsdele i terræn, herunder udehuse og snedkerarbejder, herunder opsætning/nedtagning af skilte, montering af inventar og låsesystemer.

Arbejdet i gulvfagentreprisen omfatter indvendige bygningsdele, herunder linoleumsgulve, vinylgulve og tæppebelægninger.

Der er påtænkt tre deltagere i hver rammeaftale, som hver især har en varighed af 48 måneder.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 9. december 2014.

Læs mere om henholdsvis malernetreprisen , murerentreprisen samt tømrerfagentreprisen og gulvfagentreprisen under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085