23948sdkhjf

Jammerbugt giver sporten et løft

Tre multibaneanlæg får bevilliget midler af Jammerbugt Kommune. To anlæg Tranum og Fjerritslev skal etableres, mens multiparken i Brovst skal udvides.
Hele tre multibane anlæg har Jammerbugt kommunes kultur-, fritids- og landdistriktsudvalg bevilget midler til på det seneste møde. Det drejer sig om en multibane i Tranum og en i Fjerritslev samt i Brovst.

De nye anlæg
I Tranum er bevilliget 25.000 kroner til etablering af en multibane med Fitstation. Beliggenheden er i det eksisterende idrætsanlæg mellem træningsbaner, kampbaner og klubhus. Multibanen skal bruges til forskellige blodspil som fodbold, håndbold med mere. En fitstation med 16 forskellige træningsøvelser er også på tegnebrættet.

Foreningen Fjerritslev IF vil lave en multibane i den nordlige del af Fjerritslev ved skole, tennisbaner og øvrige idrætsanlæg, så den kan benyttes af mange forskellige interessenter. Multibanen skal indeholde muligheder for petanquebaner, krolf og udendørs fitnessredskaber. Ud over de 25.000 kroner, Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget har bevilliget, skal der søges yderligere projektmidler.

Udvidelse af Brovst Multipark
Sport- og Kulturcenter Brovst har søgt midler til at udvide og færdiggøre projektet Brovst Multipark. På det nuværende område er der paraballbane, klatrevæg, hjertesti og sandkasse. Man ønsker, at området bliver udvidet med street basket, svævebane, steppebane, gynger med videre. Udvalget har bevilget 45.000 kroner til multiparken.

- Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget finder multibane projekterne yderst gode, fordi alle er beliggende centralt, så mange mennesker kan benytte faciliteterne – både lokale og turister, samtidig med, at der er en lokal forankring. Multibanen i Fjerritslev ligger også fint i tråd med Masterplanen for Fjerritslev by, som netop har været oppe på et borgermøde, hvor der særligt er fokus på den nordlige del af byen, lyder det fra udvalget på kommunens hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11