23948sdkhjf

Fredensborg klar med tre VVS-entrepriser

Den nordsjællandske kommune udbyder rammeaftaler på VVS-opgaver på ombygninger og vedligeholdelse af kommunale bygninger.
Fredensborg Kommune udbyder en række VVS-entrepriser, der indeholder ydelser i forbindelse med vedligeholdelses- og reparationsarbejder samt mindre til- og ombygninger på kommunens bygninger. Fagentreprisen omfatter typisk levering og udførelse af:

Udskiftning af afløbsrør, wc'er, blandingsbatterier og håndvaske, udskiftning af rør, herunder reparation af isolering, udskiftning af ventiler, udskiftning af gaskedler og cirkulationspumper, udskiftning af termostatventiler, og radiatorer, rensning og udsyring af varmevekslere, udskiftning af plader i varmevekslere, udsyring af varmtvandsbeholdere.

Udbuddet er opdelt i disse tre delaftaler:
Delaftale nummer 1
Udbuddet omfatter VVS-fagentreprisen i Kokkedal, Nivå.

VVS-arbejder, inklusiv blikkenslagerarbejder indeholder alle ydelser indenfor dette fag i forbindelse med vedligeholdelses- og reparationsarbejder samt mindre til- og ombygninger på Fredensborg Kommunes bygninger.

Delaftale nummer 2
Udbuddet omfatter VVS-fagentreprisen Nivå, Humlebæk.

VVS-arbejder, inkl. blikkenslagerarbejder indeholder alle ydelser indenfor dette fag, udskiftning af gaskedler og cirkulationspumper, udskiftning af termostatventiler, og radiatorer, rensning og udsyring af varmevekslere, udskiftning af plader i varmevekslere, udsyring af varmtvandsbeholdere.

Delaftale nummer 3
Udbuddet omfatter VVS-fagentreprisen Humlebæk, Fredensborg.

VVS-arbejder, inkl. blikkenslagerarbejder. Indeholder alle ydelser indenfor dette fag i forbindelse med vedligeholdelses- og reparationsarbejder samt mindre til- og ombygninger på Fredensborg Kommunes bygninger.

Kontakterne løber fra den 1. februar 2015 til den 31. januar 2019.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 9. december 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08