23948sdkhjf

Bæredygtigt byggeri på Aalborg Havn

En af Aalborgs største ejendomsbesiddere, Aalborg Havn, sætter fokus på bæredygtige erhvervsbyggerier og inviterer til workshop den 19. august.
Aalborg Havn, der er en af Aalborgs største ejendomsbesiddere, har – både generelt og i rollen som bygherre på det kommende Aalborg Harbour House – en ambition om, at havnens bygninger skal være bæredygtige såvel økonomisk som for mennesker, klima og miljø.

Derfor inviterer havnen nu til en stor workshop med bæredygtigt byggeri som hovedtema, hvor man i fællesskab ønsker at tegne et billede af de forskellige udfordringer og muligheder på området:

Info
Workshoppen ”Bæredygtigt byggeri” afholdes hos Aalborg Havn tirsdag den 19. august 2014. Arrangementet er gratis og støttes af Aalborg Havn A/S, Bjerg Arkitektur, EnergyVision og Vækstforum Nordjylland.

Hele programmet kan ses på Aalborg Havns hjemmeside. Tilmelding skal ske senest den 14. august til hta@aalborghavn.dk.
- Der ligger en stor samfundsmæssig udfordring i at nedbringe energiforbruget i den eksisterende bygningsmasse – ikke mindst i forhold til de fremtidige krav. Vi mener, at der er behov for nye former for samarbejde og tværfaglig udveksling af viden, og derfor inviterer vi specialister og andre interesserede på området til en workshop, hvor vi kan få klarlagt nogle af udfordringerne og udpege de muligheder og værktøjer, der er inden for bæredygtigt erhvervsbyggeri, fortæller miljøkoordinator Brian Dalby Rasmussen Aalborg Havn A/S.

Workshoppen tager emner som bæredygtigheds- og certificeringsordninger, passivhusbyggeri, indeklima, dagslys og miljøvenlige byggematerialer op, og der bliver stillet skarpt på tendenser og erfaringer fra de forskellige ’skoler’ og koncepter, der lige nu udgør fundamentet for fremtidens bæredygtige byggerier – og for de projektudviklere, rådgivere og byggefagfolk, der skal opføre dem.

Blandt oplægsholderne er professorer fra Aalborg Universitets institut for Planlægning samt Byggeri og Anlæg, som blandt andet vil tale om fremtidens byggerier. Desuden vil repræsentanter fra Bjerg Arkitektur i Aalborg fortælle om bæredygtige arbejdsprincipper og -erfaringer i Danmark samt sætte fokus på energiforbrug i bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078