23948sdkhjf

DI Byg hædrer igen innovation i byggebranchen

DI Byg vil gerne vise, at byggebranchen er innovativ med nye produkter, løsninger og samarbejder. Derfor uddeler brancheorganisationen igen i år DI Bygs Innovationspris, og nu er det tid at indstille kandidater til prisen.
Innovation er en forudsætning for vækst og udvikling både generelt og i byggeriet. Derfor har DI Byg valgt at uddele en pris til en virksomhed, der gennem innovation bidrager til at udvikle byggeriet.

DI Byg har uddelt Innovationsprisen siden 2006. Hvert år er der nye spændende kandidater. Ved uddeling af DI Bygs Innovationspris 2014, vil der blive lagt vægt på produkter og løsninger, der er udarbejdet i et samarbejde mellem flere aktører, og hvor der kan beskrives et markedspotentiale. Det er en forudsætning, at mindst én af aktørerne er medlem af DI Byg.

Løsningen kan være et produkt men også et forretningsmæssigt samarbejde eller nye arbejdsmetoder, som gør byggeriet, bedre, billigere, mere effektivt, mere bæredygtigt eller lignende .

Indstillingsperioden løber frem til den 12. september 2014. Herefter er det op til dommerkomitéen at udpege en vinder, som udpeges den 29. oktober på DI Bygs årsdag i Industriens Hus. Her får alle kandidater mulighed for at udstille og vise deres løsninger frem.

Læs mere om innovationsprisen og hvordan du indstiller kandidater på DI Bygs hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094