23948sdkhjf

Ny stor opgave til Enemærke & Petersen

Entreprenørvirksomheden har netop vundet totalrenovering af 366 boliger fordelt på 35 boligblokke i bebyggelsen Byengen/Nordengen i Kokkedal.
Når Enemærke & Petersen afslutter det store boligrenoveringsprojekt på Vapnagaard i Helsingør i starten af 2015 ligger en ny stor opgave og venter. I april starter Enemærke & Petersen således på en totalrenovering af badeværelser med videre på 35 boligblokke med 366 boliger.

Det blev resultatet af licitationen, som Andelsboligforeningen Hørsholm Kokkedal afd. 9 v/Boligkontoret Danmark og bygherrerådgiver Thora Arkitekter netop har afholdt. Med et bud på 107,9 millioner kroner havde Enemærke & Petersen både den laveste pris og det økonomiske mest fordelagtige tilbud.

Renovering og sammenlægning
Projektet gennemføres i totalentreprise med en indledende partneringproces i samarbejde med Karl Henning Sørensen Arkitekter og Sloth Møller Rådgivende Ingeniører.

Foruden badeværelsesrenoveringen med VVS-installationer og ventilation omfatter projektet også sammenlægning af 18 boliger til 12 totalt nyindrettede boliger, montage af solcellepaneler, udskiftning af lette facadepartier og forskellige andre arbejder på boligblokkene og i terrænet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11