23948sdkhjf

C.F. Møller skal tegne midtjysk erhvervsskole

Et forslag der integrerer bygning, byrum og landskab er kåret som vinder af arkitektkonkurrencen om den nye Herningsholm Erhvervsskole.
I sommeren 2016 skal et cirka 4.700 kvadratmeter stort nybyggeri stå færdigt til Herningsholm Erhvervsskole.

C.F. Møllers forslag, der er udarbejdet samarbejde med C.F. Møller Landscape og Cowi, er kåret som vinder af den indbudte konkurrence, som desuden havde deltagelse af Cubo, KPF, Rum og Aarstiderne Arkitekter.

- Den nye Herningsholm Erhvervsskole føjer sig som en selvstændig bygning ind i en bestående campus-klynge af uddannelsesbygninger. Erhvervsskolen er både tænkt inde fra – med fokus på etablering af optimale læringsrum og studiemiljøer – samt ude fra i relation til den omgivende kontekst, hvor imødekommende pladsdannelser byder velkommen og etablerer mulighed for udendørs arbejde og undervisning, forklarer arkitekterne bag det vindende forslag.

Den nye bygning bliver vinkelformet og samler tre punkthuse under et skrånende tag, som falder fra tre etager længst mod syd til to etager længst mod nord. Det skaber tre nye udendørs opholds- og læringsrum, hvor man i landskabsbearbejdningen har søgt at understøtte læring og klimatilpasning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235