23948sdkhjf

Private skal forskønne Tønder Midtby

Tønder Kommune vil fremme byfornyelsen ved at give private udlejere og boligejere i Tønder Midtby tilskud på op til 33 procent til istandsættelser.
Boligejere i Tønder Midtby skal nu være med til at gøre vores by endnu smukkere.

Private boligejere og ejere af private udlejningsejendomme kan således søge tilskud til istandsættelse på op til 25 - 33 procent. Til nedrivning kan man få helt op til 100 procent af sine udgifter dækket. Støtten er blevet mulig, fordi staten har givet tilsagn om, at Tønder Kommune sætter fokus på en særlig indsats, med det der omtales som ’de ordinære midler til byfornyelse’ af Tønder Midtby.

- Vi glæder os meget til at modtage ansøgninger og komme i gang med nogle projekter – derfor har vi blandt andet valgt at sprede budskabet på postkort med en kort beskrivelse af projektet og med link til ansøgningsskemaet på Tønder Kommunes hjemmeside. Postkortet er afleveret hos håndværkere, handelsstandsforening og på biblioteket, fortæller byggesagsbehandler Mie Alsen Sørensen, Teknik og Miljø i Tønder Kommune.

Ansøgningsfrist midt i august
Helt konkret kan ejerboliger, søge om tilskud til istandsættelse af tag/vinduer/døre/facader m.m. og private udlejningsejendomme kan søge om tilskud til vedligeholdelse. Er der behov for teknisk rådgivning eller vejledning for at komme i gang med et projekt, er det muligt at få op til 5.000 kroner af sine udgifter refunderet hertil.

Ansøgninger bliver vurderet løbende og fristen er den 15. august.

Projektet sker i samarbejde med Facaderådet og Tønder Midtbys bevaringsforening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11