23948sdkhjf

Rejsegilde på turistkontor

Fredag var der rejsegilde på 1. etape af byggeri med turistkontor, lejligheder og springvandstorv
Et mindre regnskyl truede kortvarigt med at ødelægge fornøjelsen, da regnen begyndt at piske ned kort før rejsegildet ved middagstid, men solen lod lyset skinne over byggeriet i rette tid, så folket kunne få serveret pølser med brød og øl og vand. Byggeriet skal huse det nye turistkontor, erhvervslokaler og levende værksted i stuen samt lejligheder og mødelokaler på 1. salen.

Byggeriet ligger bagved tøjbutikken ”Seaside” og opføres på ruinerne af Sason Pizza, som er flyttet tættere på torvet i stedet.

Hele projektet bliver til i samspil mellem Jammerbugt Kommune, Den Erhvervsdrivende Fond Strandcenter Blokhus samt ejendomsinvestoren John Andersen.

Der vil også blive etableret et springvandstov i forbindelse med byggeriet, når de fornødne tilladelser falder på plads. Den samlede sum for hele byggeprojektet løber op i 10 millioner kroner.

John Andersen glædede sig over, at de tidligere forfaldne bygninger nu erstattes af et to etagers flot byggeri med mange muligheder og et fint lille torv.

- Jeg er glad for, at vi nu har fået ryddet op i tingene, sagde John Andersen og roste håndværkerne for nogenlunde at holde tidsplanen.

Erhvervs- og Turistchef Rene Zeeberg strålede også at glæde på dagen. Han den store betydning, de mange store investeringer, der har været den seneste tid, har.

Han vurderer, at der er investeret for omkring 200 millioner kroner i Blokhus-området det seneste års tid: Orkanen i Fårup, Kulturhuset Blokhus, Rødhus Feriecenter og nu turistkontor, med mere, i Blokhus:

- Dette er kendetegnende for den store udvikling der er i Blokhus, at vi nu snart kan åbne det nye turistkontor her, sagde Rene Zeeberg.

Byggeriet er blevet en smule forsinket. Det skulle have været færdigt en måneds tid før, men man regner med, at det vil stå klar til oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14