23948sdkhjf

TV-program et tegn på godt samarbejde

Det er blevet nemmere for bygmestre, developere og ejendomsmæglere at komme igennem med de gode ideer i Kolding Kommune, lyder det efter et møde mellem parterne.
De forskellige spillere på erhvervsmarkedet har netop været samlet på Kolding rådhuset til et årligt møde, som Kommunens By og Udviklingsforvaltning stod bag. Formålet er at orientere hinanden om aktuelle udviklingsprojekter.

Der var ros til kommunen for at sætte gang i den, og fokusere hvor man sætter ind. Den fælles indsats omkring TV2's boligprogram "Nybyggerne" blev fremhævet som et eksempel på, at det er en helt anden og ny tid, hvor det er nemt at samarbejde.

- Lige nu søger markedet efter ejendomme, der allerede står klar, i stedet for at bygge nyt fra bunden. Derfor er det er afgørende for Koldings fortsatte vækst, at vi hele tiden er i tæt kontakt med mæglere og developere, der har mange følere ude. For eksempel har vi på opfordring fra de private aktører samlet et fælles overblik over erhvervsjord til salg, både privat og kommunal jord, fortæller borgmester Jørn Pedersen, der havde inviteret til mødet.

Kolding Kommune kunne blandt andet fortælle, at der allerede er solgt 22 grunde i år mod 28 hele sidste år, der er flere ungdomsboliger på vej, ligesom der er medvind til Holmstaden - outlettet i midtbyen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094