23948sdkhjf

Evaluering eller?

Det nye universitet i Sønderborg overdrages torsdag den 18. april 2007 til bygherren, selvom entreprenøren fra NCC ikke vil evaluere.
Universitets- og Byggestyrelsen (UBST), der er bygherre på det nye Universitets-byggeri i Sønderborg, får torsdag den 18. april 2007 overdraget det nye byggeri. Det skriver dagbladet Licitationen.

Der har i byggeprocessen været alvorlige forsinkelser og diskussioner om, hvorvidt der skal foregå en evaluering af byggeriet eller ej.

NCC ønsker ikke deltage i en evaluering, da kunden allerede er sur og det derfor ikke tjener noget formål med en evaluering. Direktør fra UBST, Lars Ole Hansen, siger:

- Vi mener, at byggeriet skal evalueres. Ingen kan bære, at man bare kan melde sig ud, fordi man har haft et byggeri, hvor der har været problemer, så når man som entreprenør siger A, så må man også sige B, siger direktør i UBST, Lars Ole Hansen til Dagbladet Licitationen og fortsætter:

- Jeg er klar over, at det kan blive mere ensidigt, når entreprenøren, som i dette tilfælde er NCC, melder sig ud, men der har vi tillid til, at Byggeriets Evaluerings Center (BEC) kan gøre det så seriøst som overhovedet muligt.

Det er den nye lov om evaluering af offentlige byggerier, der her træder i kraft. Loven går ud på, at alle aktører bag byggeriet, får karakterer, der registreres og senere anvendes af andre ved valg af aktører til nybyggerier.

Byggeriet i Sønderborg evalueres ud fra en stikprøvekontrol, der specielt fokuserer på de forsinkelser, der er opstået undervejs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109