23948sdkhjf

JN Boliggruppen foran med kvalitetskriterier

JN Boliggruppen er et godt stykke foran udviklingen hvad angår kvalitetskriterier og mærkning af samtlige produkter, der indgår i virksomhedens byggerier.
Det har været et langt, sejt træk for JN Boliggruppen A/S at blive klar med fremtidens kvalitetskriterier og de helt specifikke krav, der inden årets udgang vil være aktuelle bl.a. med hensyn til mærkning af samtlige produkter, der indgår i byggeriet.

JN Boliggruppen har netop startet endnu en etape af Töpkilde byggeriet ved Terslev, og denne gang er virksomheden et godt stykke foran udviklingen.

Elementerne, der indgår i byggeriet bliver fremstillet på JN Boliggruppens svenske fabrik, hvor man for længst har indført certificering efter en ordning, der nærmest svarer til den danske DVC mærkning.

På samme tid har det vist sig, at slutbrugerne er mere end godt tilfredse med virksomhedens strategi om udelukkende at anvende danske døre og vinduer fra Rationel.

Dansk arkitektur – svensk produktion
Virksomheden har ved samarbejde med arkitekt Niels Houlbjerg ramt den danske smag – ikke mindst ved at anvende danske køkkener, danske døre og vinduer, danske gulve og i det hele taget et dansk design, som er indbegrebet af den kvalitet, der nu ligger i de danske produkter.

I forbindelse med detailprojekteringen vægter firmaet, at der projekteres ud fra de kommende krav, ikke dem der gælder nu.

Og der bliver kigget på detaljer! Den maling, der anvendes i dag, falder indenfor for den kommende EU forordning om deklaration af linoliemalinger – der ventes at træde i kraft til oktober i år.

Kilde: JN Boliggruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078