23948sdkhjf

Hidtil største opgave til ny A&K-afdeling

Adserballe & Knudsen har sikret sig sin til dato største renoveringsopgave på Fyn. 1.600 vinduer skal udskiftes med Velfac som leverandør.
I august sidst år åbnede Adserballe & Knudsen (A&K) kontor på Fyn, og afdelingsleder Niels Jul Jakobsen glæder sig over, at det nu er lykkedes at få den første større ordre i hus. For FAB skal A&K over de næste 12 måneder udskifte vinduer, døre og garageporte samt reparere murværk og fuger i boligselskabets afdeling 102 Mosegårdsparken i Odense C. Opgaven løber op i 14 millioner kroner.

- Det er en typisk kerneopgave for os med renovering, hvor det blandt andet handler om at få opgaven til at forløbe helt smertefrit for beboerne og andre involverede parter og samtidig effektivt af hensyn til tidsplan og budget, siger Niels Jul Jacobsen.

A&K har de senere år udført en række tilsvarende renoveringsopgaver; blandt andet 3.600 vinduer i Nordre Munkegård og 1.000 vinduer i Nivåhøj.

- Arbejdet udføres, mens beboerne er i deres bolig. Vi gør alt for at gøre generne så få og så små som muligt og vil afslutte udskiftningen i hver bolig, inden der er gået to arbejdsdage, fortæller Niels Jul Jacobsen.

Mosegårdsparken er opført i 1957 med en blanding af etageblokke i fem etager og rækkehuse i et og to plan. Boliger har to, tre og fire værelser. De nuværende vinduer er isat i 1980’erne.

Udtagning af de gamle vinduer og isætning af nye følger en stram og aftalt plan. Alle arbejder udføres efter en rullende plan, bolig for bolig, blok for blok. Hver af de store etageblokke med 50 boliger tager 6-8 uger fra stilladset kommer op, til det kan tages ned igen. Parallelt udføres arbejdet på de i alt 64 rækkehuse.

Adserballe & Knudsen har en projektleder og seks tømrere på opgaven. Murerarbejdet udføres i underentreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109