23948sdkhjf

Planforslag til nyt boligområde i Middelfart

Et enigt byråd vil omdanne tidligere institutionsområde mellem Teglværksgade og Stationsvej i Middelfart midtby til boligområde.
Byrådet vedtog på deres møde d. 2. juni 2014 at sende nye lokalplanforslag i offentlig høring. Planforslagene omfatter et område mellem Teglværksgade og Stationsvej, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Planforslagene omfatter et tidligere institutionsområde, der nu ønskes omdannet til boligformål, bl.a. rettet mod seniorer. Planerne giver mulighed for, at den eksisterende bebyggelse nedrives og erstattes af rækkehuse og etageboligbebyggelse i hhv. 2 og 3 etager. I planlægningen er der lagt vægt på, at den ydre fremtræden af ny bebyggelse harmonerer med den omgivende købstadsbebyggelse. Planerne fastlægger endvidere bestemmelser omkring opholdsarealer, belægning, hegning, stiforbindelse, parkering mv. Vejadgang tænkes fremadrettet sikret fra Stationsvej eller alternativt fra Teglværksgade.

Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammer i forhold til bebyggelsesprocent, etageantal og bygningshøjde, hvorfor der er udarbejdet et tillæg til den nuværende Kommuneplan 2013-2025. Planforslagene er sendt i offentlig høring frem til og med 7. august 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11