23948sdkhjf

Nystartet firma vil bygge 641 boliger i Aarhus

Allerede om en til to måneder kan det første byggeri i et nyt kvarter mellem Viby Ringvej og Grenaavej i det nordlige Aarhus gå i gang.
Det skriver Århus Stiftstidende.

Omdannelsen af en kile ved Vejlby Ringvej, hvor blandt andet Aarhus Sporvejes gamle garageanlæg ligger, til et nyt kvarter kaldet Brygger Bakke kan nu gå i gang. Aarhus Byråd har således netop godkendt en lokalplan for området.

Læs mere: 1.500 nye boliger på vej i Risskov

Første byggeri ser ud til at blive 641 boliger til studerende, som nystartede Danish Student Housing er klar til at opføre med opbakning fra en investor i London. Placeret ud mod Viby Ringvej bliver byggeriet op til syv etager og kommer til at omfatte en blanding af et- og to-rumsboliger samt delevenlige to- og tre-værelses lejligheder.

- Vi har delt vores projekt op i tre etaper og forventer at være færdig med den første 1. december 2015. De følgende etaper kommer så med et halvt års mellemrum, så hele byggeriet står færdigt ved udgangen af 2016, fortæller Jan Pedersen, direktør i Danish Student Housing, til Århus Stiftstidende.

Aktivitet på en fjerdedel af området
Med studieboligprojektet er der aktivitet på omkring en fjerdedel af de i alt 129.000 etagekvadratmeter, der bliver plads til i Brygger Bakke-kvarteret. Ud over ungdomsboligerne er der også planer om butikker, etagebyggeri og såkaldte supervillaer.

Ejerskabet over området er fordelt med 60 procent til Domis Ejendomme og de resterende 40 procent til Aarhus Kommune.

Original artikel: http://stiften.dk/aarhus/640-studiebolig...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078