23948sdkhjf

Thy pejling, Thy-koncernen & Idealcombi

23 ingeniørstudernede besøgte forleden vindueskoncernen Idealcombi i Hurup, der i samarbejde med it-virksomheden Thy-koncernen forsøger at tiltrække de unge studerende til området.
I bestræbelserne på at tiltrække arbejdskraft til Thy er regionens virksomheder begyndt at samarbejde på tværs af brancher for at tiltrække de unge. Derfor besøgte 23 civilingeniørstuderende forleden dag vindueskoncernen Idealcombi i Hurup. Det skriver ErhvervsBladet.

Det er it-virksomheden Thy-koncernen, der har søsat projektet Thy pejling, der er et uddannelsesforløb på AAU, der fokuserer på de it-løsninger Thy-koncernen arbejder med, og Idealcombi er en af de store aftagere heraf.

På vinduesfabrikken i Hurup søger man konstant med lys og lygte efter nye medarbejdere.

- Det er vigtigt for os at vise de unge, at en vinduesfabrik ikke bare er sådan en virksomhed, der banker fire pinde sammen og sætter et glas i. Vi er en højteknologisk virksomhed, som arbejder med mange avancerede processer, og det er mit indtryk, at de studerende blev overrasket over det teknologiske niveau og de udviklingsmuligheder, der eksisterer i en virksomhed som Idealcombi, siger han.

Vinduesfabrikken i Hurup vil gerne ansætte lokal arbejdskraft, men må i øjeblikket trække på de kræfter, der findes syd for grænsen, og tæller i dag ca. 530 medarbejdere.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093