23948sdkhjf

Züblin vil vokse med markedet

Den tyske entreprenørgigant har fundet fodfæste i Danmark, hvor det danske selskab netop har fået kontrakt på Nordhavns-metroen.
I sidste uge vandt et konsortium bestående af de tyske virksomheder Hochtief og Züblin kontrakten på den to kilometer lange tunnelstrækning samt metrostationen under Nordhavn Station.

For Züblin er der tale om opgaver til en værdi af ca. 670 mio. kr., og virksomhedens danske ordrebeholdning udgør nu 3-3,5 mia. kr.

I et interview med dagbladet Børsen fortæller direktør Jens-Henrik Nicolaisen, at man i år forventer at øge sit outputvolumen fra ca. 1 til ca. 1,5 mia. kr., men han understreger, at Züblin ikke har et decideret vækstmål, som skal realiseres inden for en given tidsramme. Selskabet vil vokse med markedet, mens kravene til bundlinjen er på niveau med andre store aktører i den danske byggebranche.

- Hvordan det fremadrettet vil udvikle sig, er svært at sige. Vi har for eksempel 100 mand i gang med at regne på Femern Bælt. Får vi sådan en ordre, så eksploderer det hele, siger Jens-Henrik Nicolaisen til Børsen.

Züblin gik ind på det danske marked i 2002 og arbejdede de første år som underentreprenør for danske byggevirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111