23948sdkhjf

Arkitekter skal til rustes til energirenovering

Henning Larsens Architects, Bygherreforeningen og Xella lægger op til debat, når Building Green varmer op til dette års messe for bæredygtige byggeløsninger.
Landets arkitekter får onsdag den 18. juni mulighed for at debattere energirenovering med repræsentanter fra Henning Larsen Architects, Bygherreforeningen og producenten Xella. Det sker, når Building Green-messen slår dørene op for et morgenseminar om energirenovering i Dansk Byggeris lokaler i centrum af København.

- Energirenovering udgør – blandt andet i kraft af regeringens nye energirenoveringsstrategi – byggebranchens mest aktuelle emne. Både nu og fremover er der masser af muligheder og udfordringer – især for arkitekterne – at tage fat på, udtaler Mette Grydehøj Post, der er projektleder på Building Green.

Morgenseminaret byder på oplæg fra henholdsvis Signe Kongebro, der er partner i Henning Larsen Architects og leder af tegnestuens bæredygtighedsafdeling, Graves Simonsen, som er projektchef hos Bygherreforeningen og blandt andet ankermand på branchepartnerskabet ”Renovering på dagsordenen” (i samarbejde med Grundejernes Investeringsfond), samt Niels Jørgen Pallesen, der er nordisk direktør hos Xella.

Den efterfølgende debat modereres af arkitekt MAA Charlie Steenberg, der er studielektor på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i København og blandt andet er en del af samarbejdsfællesskabet TransformationLab.

Centrale spørgsmål for debatten er:
Hvordan får vi energieffektiviseret bygningsmassen uden at give køb på de æstetiske værdier?
Hvordan ser de økonomiske perspektiver i energirenovering ud, både på kort og langt sigt?
Hvordan energirenoverer vi på en måde, der mest optimalt gør brug af den danske bygningskultur?

Morgenseminaret finder sted onsdag d. 18. juni 2014 kl. 8.00-10.00 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K. Deltagelse er gratis. Tilmelding sker via mail på info@buildinggreen.eu. Du kan læse mere om morgenseminaret på www.buildinggreen.eu .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082