23948sdkhjf

Præstemarkskolen er under forvandling

Ombygningen på Præstemarkskolen i Søften er gået i gang. Renoveringen af bygningen Tofthuset, som koster 44 millioner kroner, ventes færdig den 1. august 2015.
Projektet omfatter en nødvendig renovering af tagkonstruktioner og facader på bygningen Tofthuset. Desuden skal der installeres ventilation, og over alt bliver der tænkt i energirigtig renovering.

Klasselokalerne bliver udvidet ved at inddrage gangarealer, og der kommer mindre vindfang i klasserne med plads til elevskabe. Ved biblioteket bliver der opført en mindre tilbygning, så der er plads til grupperum og vindfang. En åben solgård bliver overdækket, så biblioteket kan brede sig over mere plads, og der bliver også bygget en indskudt etage for at udnytte pladsen ved biblioteket bedst muligt.

Bliver en tidssvarende og energieffektiv bygning
Det eksisterende bibliotek ombygges, udvides og moderniseres med nyt fleksibelt inventar, så det fremadrettet kan være Tofthusets midtpunkt. Samtidig vil det kunne bruges til andre funktioner som medarbejderarbejdspladser, elevarbejdspladser og til teamsamarbejde.

Madkundskabslokalet totalrenoveres, og der etableres et nyt klasselokale med grupperum til specialklassen. Udvalgte elevtoiletter og rengøringsdepoter får også en omgang. I ombygningsfasen er der blandt andet fokus på akustik, træk, opvarmning, belysning og indeklima.

Lyngby Entreprise A/S oplyser på firmaets hjemmeside, at firmaet har vundet licitationen på ombygningen af Præstemarkskolen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094