23948sdkhjf

Sidste brik er faldet på plads i Sprotoften

Aktivitets- og Kvarterhuset Sprotoften, som er sidste del af en omfattende renovering af boligområdet Sprotoften i Nyborg, blev indviet onsdag.
Med indvielsen onsdag den 4. juni 2014 slår boligafdelingen Sprotoften i Nyborg dørene op til et hus på 830 kvadratmeter, hvor fritidsaktiviteter for børn og unge fra de nærliggende skoler er omdrejningspunktet.

Aktivitets- og Kvarterhuset giver boligforeningen mulighed for at være med til at løfte og understøtte fritidsaktiviteter til områdets mange børn og unge, som de i dag ikke har adgang til. Huset vil også rumme aktiviteter for voksne og ældre.

Tømrerfirmaet Keld Hermann fra Ørbæk er hovedentreprenør på aktivitetshuset, som har kostet 15 millioner kroner. Det er sidste brik en stor renovering af boligområdet Sprotoften, som samlet koster omkring en kvart milliard kroner.

Også del af større Realdania-projekt
Huset er det første af i alt 11 større projekter, der realiseres med støtte fra Realdanias kampagne ”Det gode boligliv”.

Astrid Bruus Thomsen, programchef i Realdania siger om projektet:

- Aktivitets- og Kvarterhuset i Sprotoften, er et rigtig godt eksempel på, hvordan man med et bydelshus kan skabe gode rammer for fællesskabet og tilbud til den enkelte beboer og bruger. Jeg ser huset som et rigtig fint inkluderende projekt, der skaber netværk på tværs af et lokalområde og giver et godt fundament for et åbent naboskab. Huset giver plads til blandt andet foreningslivet og selvorganiserede beboeraktiviteter samt undervisning og uddannelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.954