23948sdkhjf

Psykiatrisygehus betyder nye boldbaner i Slagelse

Byggeriet af det nye psykiatrisygehus har berørt en række sports- og fritidsklubber i Slagelse. De kan nu se frem til nye baner. Blandt dem udøverne af amerikansk fodbold.
Byggeriet af psykiatrisygehuset i Slagelse har haft stor betydning for en række klubber og foreninger i kommunen, som har mistet deres tidligere aktivitetssteder, og derfor er blevet genhuset.

Det daværende Kultur- og Fritidsudvalg afsatte 29,5 millioner kroner på budget 2012 til genhusning af de klubber og aktiviteter, som blev berørt af psykiatribyggeriet.

Der er allerede etableret petanquebaner, et nyt atletikanlæg, ny vandbaseret hockeybane, 11-mandsbaner og minibaner til fodbold, bueskydningsbane samt hundetræningsbaner. Derudover kan udøverne af amerikansk fodbold nu se frem til en ny bane, som etableres ved Nordhallen i Slagelse, ligesom en ny 11-mandsfodboldbane også er på vej samme sted.

Tidligere har der været trænet amerikansk fodbold på Gl. Stadion, men pga. afvandingsmuligheder for det nye psykiatribyggeri, solgte Slagelse Kommune Gl. Stadion til SK Forsyning. Det betød dog, at Slagelse Atletik Delta og Slagelse American Football Club blev nødt til at flytte.

- Vi har samlet en række forskellige fritidsfaciliteter i Nordbyen bl.a. den nye vandbaserede hockeybane, et atletikanlæg og nu kommer der så også en ny bane til amerikansk fodbold. Det giver nogle nye muligheder for udøverne, men også for borgerne i Nordbyen og i hele Slagelse Kommune generelt. Så kan man jo lade sig inspirere og selv tage del i en eller flere af fritidsmulighederne, nu hvor de bliver samlet, udtaler formand for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen.

Anlægsarbejdet af de nye baner påbegyndes i 2014, og de nye baner forventes at kunne blive taget i brug i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125