23948sdkhjf

Seks bydere i spil til Ringsted-Femern-entrepriser

Store virksomheder fra ind- og udland er udvalgt til at give tilbud på to entrepriser, der omfatter etablering af i alt 56 broer på Lolland-Falster og Sydsjælland.
De seks prækvalificerede bydere:
- JV Strukton - MJ Eriksson
- Aarsleff
- MT Højgaard
- Barslund - TBI infra
- Habau
- Arkil
Banedanmark har prækvalificeret seks leverandører til at byde på to broentrepriser på Lolland-Falster og Sydsjælland i forbindelse med opgraderingen af Ringsted-Femern Banen.

- Vi er rigtig glade for, at vi står med seks kvalificerede leverandører, der alle har gode referencer fra lignende projekter. Der er både danske og internationale bydere, hvilket giver rigtig gode muligheder for, at vi får en skarp konkurrence og gode tilbud. Vi ser derfor frem til at modtage nogle spændende tilbud, siger projektdirektør Jens Ole Kaslund, Banedanmark.

For at gøre plads til et ekstra spor mellem Vordingborg og Holeby og elektrificering mellem Ringsted og Holeby skal Banedanmark forhøje, erstatte eller sideudvide eksisterende broer på strækningen. De to broentrepriser består af to udbudspakker på henholdsvis 41 og 15 broer. Heraf er de 36 broer sporbærende, mens de resterende er vejbærende, hvor udførelsesarbejdet starter i 2015.

Ringsted-Femern Banen er et af Banedanmarks store anlægsprojekter, der frem mod 2020 skaber fremtidens Jernbane, der skal gøre det muligt at fordoble passagerantallet og godstransporten. Når banen står færdig i 2021 vil det være muligt at køre 200 km/t mod de nuværende 120/160 km/t, hvorved rejsetiderne bliver markant sat ned.

Hvem der vinder det store udbud forventes afgjort i begyndelsen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078