23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brejnholts Tømmerhandel A/S
Steen Andersen, Alan Christian Morrison Brejnholt og Jesper Høy er indtrådt i bestyrelsen hos Brejnholts Tømmerhandel A/S i stedet for Sarah Morrison Brejnholt og Jan Elneff Lauridsen (kilde: BIQ.dk).

Brejnholts Tømmerhandel A/S er en del af XL Byg-kæden.

Kemp & Lauritzen
Tue Sjøntoft er blevet ansat CFO hos Kemp & Lauritzen i stedet for Søren Petersen, der fortsætter i en nyoprettet stilling som underdirektør med ansvar for blandt andet koordinering og optimering af koncernens tværgående processer, herunder koncernindkøb.

Læs også: Ny CFO i Kemp & Lauritzen understøtter vækstplan

NCC Bolig A/S
Mikkel Melamies er blevet udnævnt til projektudviklingsdirektør hos NCC Bolig A/S (kilde: Berlingske Tidende).

NCC Bolig A/S er en del af NCC Danmark, som desuden består af forretningsområderne NCC Roads, NCC Property Development og NCC Construction.

Niras
John Horn er blevet ansat som teamchef hos Niras' forretningsenhed for Broer og Konstruktioner. Samtidig er Ulrik Sloth Andersenblevet ansat som markedschef samme sted (kilde: Berlingske Tidende).

Niras er blandt Danmarks største rådgivningsvirksomheder.

Schmidt Hammer Lassen Architects
Chris Hardie og Rong Lu er indtrådt som partnere hos Schmidt Hammer Lassen Arthitects.

Samtidig er Oliver Grundahl, Frederik Schou Hansen, Mads Kaltoft og Tiago Pereira indtrådt som associerede partnere.

Læs også: SHL udvider partnerkredsen

Sondex Teknik A/S
Christian Winther-Poulsen er udpeget som direktør for nyetablerede Sondex Teknik A/S. Samtidig er René Helt ny salgsdirektør i firmaet.

Sondex Teknik sælger Sondex-produkter til VVS-sektoren på Sjælland og markedsfører, sælger og viderefører system- og komponentleverancer fra det tidligere WPH Teknik og Shuntopac DK.

Læs også: Sondex vil øge salget til VVS-sektoren

Wavin
Som led i en sammenlægning af salgsafdelingerne for VA og VVS er Bo Vestergaard Nielsen udnævnt til salgsdirektør ed ansvar for salg til det danske marked inden for både VA og VVS.

Desuden er Troels Krogh udnævnt til salgschef for Key Accounts med det samlede ansvar for udviklingen af Wavins samarbejde med forhandlerne, mens Henrik Brogens er udnævnt til salgschef for projektsalg med ansvar for VA og VVS.

Læs også: Wavin ændrer den danske salgsorganisation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094