23948sdkhjf

Ny CFO i Kemp & Lauritzen understøtter vækstplan

Med ansættelsen af Tue Sjøntoft som ny CFO styrker Kemp & Lauritzen nu organisationen i forhold til at indfri de ambitiøse målsætninger i de kommende år.
Kemp & Lauritzen ændrer i organisationen for at forfølge koncernens høje ambitioner på markedet for installationsopgaver. Mens installationsmarkedet har gennemgået nogle barske år i kølvandet på krisen - specielt i byggeriet - peger pilen nu mod nye vækstmuligheder inden for alle Kemp & Lauritzens fagområder; el, VVS/rør og ventilation.

Derfor er den 44-årige Tue Sjøntoft ansat i en redefineret rolle som CFO i Kemp & Lauritzen, og bliver som medlem af direktionen samtidig en del af den daglige ledelse. Tue Sjøntoft kommer fra en stilling som økonomidirektør i Hoffmann A/S og har tidligere arbejdet i NCC. Han er uddannet revisor fra CBS i København.

- Kemp & Lauritzen er blevet fordoblet over de seneste fem år, og vi har klare ambitioner om at fortsætte i vækstsporet fremover. Derfor har vi set et behov for at styrke vores organisationsstruktur og have det helt rette setup til at folde vores visioner ud de kommende år. Og her passer Tue Sjøntoft perfekt ind i forhold til at understøtte denne proces, fortæller administrerende direktør Allan Jørgensen.

Optimering på tværs af forretningsområder
Tue Sjøntoft er tiltrådt den 1. maj og afløser Søren Petersen, der fortsætter internt i en nyoprettet stilling som underdirektør med ansvar for blandt andet koordinering og optimering af koncernens tværgående processer, herunder koncernindkøb. Fokusområderne for den nyansatte CFO bliver at optimere koncernens finansielle positioner til at understøtte forretningsområderne bedst muligt på tværs af de tre overordnede forretningsområder med i alt knap 2.000 ansatte. Her indgår risikostyring, styrkelse af IT-systemer og cash management som bærende elementer.

- Kemp & Lauritzens stærke vækst de senere år har givet en række muligheder for at opnå bedre synergieffekt internt i koncernen, og det skal vi arbejde på at udnytte. Samtidig bliver det også min opgave at sikre, at vores backoffice-funktioner udvikles og er skalerbare til at understøtte virksomhedens vækststrategi fremadrettet, siger Tue Sjøntoft.

Omdrejningspunktet for alle tiltag vil fortsat være med fokus på kunderne, forklarer koncerndirektør Allan Jørgensen.

- Vi har de seneste år arbejdet stenhårdt på at integrere de mange kompetencer på tværs af koncernen for at tilbyde kunderne komplette installations- og serviceløsninger. Derfor er det enormt vigtigt for os, at man hele tiden tænker kundefokuseret i alle hjørner af forretningen. Også i forhold til de økonomiske discipliner, som Tue nu skal sætte retningen for, siger Allan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093