23948sdkhjf

Almene boliger skal udfylde huller i Randers

Udbygningen med almene boliger i Randers skal hovedsageligt ske gennem udfyldning af huller og fortætning samt forskønnelse af eksisterende områder i byen. Det har Randers byråd netop besluttet.
Randers Byråd vedtog den 19. maj en prioritering af den fremtidige udbygning af den almene boligmasse i Randers.

Prioriteringen af de almene boliger er lavet ud fra projektforslag fra boligforeningerne. Samtidig ligger byrådets tidligere beslutning på området til grund for prioriteringerne. Den betyder, at udbygningen med almene boliger i Randers fortrinsvis skal ske således, at der sker udfyldning af huller og fortætning og forskønnelse af eksisterende områder i byen.

Plads til flere boliger
Derudover foreslår forvaltningen en prioritering, der sigter på at skabe attraktive, bynære boliger, der kan tiltrække nye borgere til kommunen. Forvaltningen vurderer endvidere, at nye almene boliger vil kunne udlejes, uden at det får konsekvenser for de eksisterende almene boliger i byen.

De områder, Randers Byråd prioritere er: Markedspladsen, Falbegrunden, Kaskelotten, Niels Brocks Gade/Rosenørnsgade samt Provstegyden og Ny Nedergaardsvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109