23948sdkhjf

VVS-grossister klar til at ændre prisstruktur

Positive toner fra VVS-grossisterne efter møder om ændringer i pris- og rabatstrukturen i branchen.
Prissystemet i VVS-branchen kom under voldsom beskydning efter, at DR’s forbrugerprogram ”Kontant” satte et meget kritiks fokus på prisstrukturen med store forskelle på listepriser og det, installatørerne betaler.

Læs mere: Branchedirektør: Urimelig stempling af VVS-branchen

Siden er der arbejdet på at få møder i stand mellem de relevante parter for at se nærmere på det ofte uigennemskuelige prissystem med store forskelle på grossisternes listepriser og de rabatter, installatører kan opnår.

Læs mere: Intet møde om VVS-prisstruktur i denne omgang

Nu har DS Håndværk og Industri så afholdt møder med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og flere grossister enkeltvis. Og ifølge direktør i DS Håndværk & industri, Janni Lykke Methmann, er parterne positiv stemte i forhold til en ændring af prissystemet. Det skriver DS-Bladet.

- På et helt neutralt grundlag er målet at skabe rammer for en mere reel og gennemskuelig struktur og dermed skabe tillid til et mere sundt marked. Som det er nu, er det ubegribeligt for de fleste, hvornår man får den ene og den anden rabat, når man handler med grossisterne. Samtidig skal installatørerne bruge urimelig lang tid på at finde ud af, hvad der er den reelle pris, siger Janni Lykke Methmann til DS-Bladet.

Læs mere: VVS-grossist på banen i debat om nyt prissystem

Arbejdet med at etablere en mere gennemskuelig prisstruktur skal gennemføres under overvågning af konkurrencemyndighederne for at eliminere mistanke og mulighed for samordning af priser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094