23948sdkhjf

Stærk vækst hos Birch & Krogboe

Det går rigtig godt for Birch & Krogboe, der i 2006 har opnået en omsætningsvækst på 25 %, og samtidig er resultatet af den primære drift øget med 30 %. Det er resultatet af en målrettet vækststrategi med fokus på både opkøb og nyansættelser.
I april 2006 købte Birch & Krogboe således Dansk Arbejdsmiljø, som er en førende rådgiver inden for arbejdsmiljø. Samtidig har der været hastig vækst i den øvrige forretning. Det har medført, at antallet af medarbejdere er steget med 20,3 %.

- Vi er særdeles tilfredse med, at det er lykkedes at indfri vores mål om en lønsom vækst. Det kræver en stærkt fokuseret indsats både at skabe stigende omsætning og bundlinje, siger adm. direktør Ingelise Bogarson.

Væksten i 2006 skyldes naturligvis virksomhedens traditionelle styrker inden for byggeri i Danmark, og der er ingen tvivl om, at de gode konjunkturer i dansk byggeri smitter af på Birch & Krogboe A/S. Virksomheden henter således over halvdelen af sin omsætning fra det danske byggeri.

En stor del af resultatet skyldes aktiviteterne inden for den farmaceutiske sektor, hvor Birch & Krogboe har de største virksomheder på det danske marked som kunder. Også vores aktiviteter inden for rådgivning til bryggerier bidrager særdeles positivt til vores resultat. Birch & Krogboe A/S har projekter i alle verdensdele, hvor kunderne er verdens største bryggerigrupper som Carlsberg, SAB Miller, AmBev og Scottish & Newcastle.

Birch & Krogboe mærker nu effekten af sin fokusering på skarpe industrisegmenter, hvor de kombinerer den tekniske faglighed med et indgående kendskab til udvalgte branchers særlige udfordringer. Det giver kunderne en helhedsrådgivning.

I 2007 vil Birch & Krogboe fortsat satse på opkøb af nye virksomheder, som kan bidrage til en lønsom vækst.

Birch & Krogboe A/S forventer, at bestyrelsen på baggrund af dette flotte resultat træffer beslutning om overskudsdeling til alle medarbejdere.

- Ordrebeholdningen for 2007 er allerede høj, og vi forventer, at det bliver endnu et godt år, slutter Ingelise Bogarson.

Kilde: Birch & Krogboe – www.birch-krogboe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094