23948sdkhjf

Ny adjungeret professor i landskabsarkitektur

En af Europas førende landskabsarkitekter Stig L. Andersson blev d. 1. januar udnævnt til adjungeret professor i landskabsarkitektur med fokus på Urban Design ved Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Stig L. Andersson er tilknyttet Center for Skov, Landskab og Planlægning.
Stig L. Andersson har løbende samarbejdet med forskningsverdenen og universiteter, og med udnævnelsen til adjungeret professor styrkes dette bånd betydeligt.


Stig L. Andersen- Samarbejdet mellem den danske vindmølleindustri og forskningen på Risø er et godt eksempel på, hvilke resultater en god dialog mellem forskning og praksis kan føre til. Jeg håber, at mit samarbejde med Københavns Universitet kan bidrage til nytænkning inden for arkitektfaget, fortæller Stig L. Andersson.

Stig L. Andersson har vundet mange prestigefyldte konkurrencer og priser, og han tilhører eliten blandt Europas landskabsarkitekter. Stig L. Anderssons tegnestuevirksomhed SLA har forandret sig fra at være en landskabsarkitektonisk praksis til en tværfaglig organisation, der arbejder med landskab, byrum, analyse og byplanlægning. I 2002 modtog han Eckersberg Medaillen for sit virke.

Den nye adjungerede professor holder tiltrædelsesforelæsning d. 18. januar kl. 14 i Festauditoriet 1-01, Bülowsvej 17 på Frederiksberg.

Kilde: Skov & Landskab.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079