23948sdkhjf

Byggeriet søger forsøgskaniner

Branchen kommer på skolebænken, når Det Digitale Byggeri skal testes.
Lær at bruge en projektweb, bliv klogere på lovkravene eller se, hvordan man arbejder med 3D-modeller. Det er blot nogle af tilbuddene i det testkatalog, som Implementeringsnetværket for det Digitale Byggeri netop har offentliggjort.

Testkataloget er et vigtigt skridt i byggebranchens forberedelser til Det Digitale Byggeri, som træder i kraft 1. januar 2007. Nu kan alle branchens virksomheder og bygherrer melde sig som forsøgskaniner, og som de første være med til at teste kurser og undervisningsmateriale til Det Digitale Byggeri.

- Ved at deltage i testforløbene kan virksomhederne blive dygtigere, udvikle nye kompetencer og placere sig som frontløbere i digitaliseringen af byggeriet. En position, som ikke bare vil give nye, vigtige forretningsmuligheder, men som også kan være afgørende i kampen om tiltrække unge og innovative medarbejdere, siger projektchef Jørn Jensen fra Implementeringsnetværket for Det Digitale Byggeri.

Undervisning til alle
Kurserne og undervisningsmaterialet er blevet udviklet af Implementeringsnetværket for Det Digitale Byggeri i samarbejde med en lang række virksomheder og uddannelsesinstitutioner – blandt andet Erik Møllers Tegnestue, Teknologisk Institut og Danmarks tekniske Universitet. Første version af materialet er netop blevet færdig og skal altså testes i løbet af efteråret.

De færdige undervisningsmaterialer, værktøjer med videre vil efter testen blive justeret og være endeligt klar i slutningen af januar 2007. Herefter bliver de stillet til rådighed for alle – både medarbejdere, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og private uddannelsesudbydere.

Interesserede virksomheder kan tilmelde sig testforløbet på http://www.detdigitalebyggeri.dk

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11