23948sdkhjf

Grundfos satser på Tyrkiet

Grundfos har investeret 4 mio. € i nye faciliteter i Tyrkiet og indviede fredag både en samlefabrik og et nyt salgskontor i udkanten af Istanbul...
Allerede i 1998 etablerede koncernen et salgsselskab i Tyrkiet. Selskabet har de seneste år haft en årlig vækst på ca. 50% og omsatte sidste år for i alt 22 mio. €.

”Vi betragter Tyrkiet som et vigtigt marked. Landet har allerede et stort hjemmemarked i rivende vækst, og kigger vi fremad, bliver Tyrkiet uden tvivl et vigtigt brohoved for Europa til det centralasiatiske område,” siger koncerndirektør Søren Ø. Sørensen, Grundfos.

Koncernen forventer fortsat høje vækstrater i de kommende år og en fordobling af omsætningen i Tyrkiet i løbet af tre år, og med etableringen af en samlefabrik i landet bliver det nu muligt at gøre en endnu mere dedikeret indsats i forhold til det tyrkiske marked.

Med de store investeringer ønsker koncernen at signalere tiltro til landets markedsmuligheder og til, at Tyrkiet bliver en af de nye partnere i et udvidet Europa.

Grundfos beskæftiger i øjeblikket 45 medarbejdere i Tyrkiet og forventer i løbet af de næste tre år at øge staben til 100 medarbejdere.

Kilde: Grundfos

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078