23948sdkhjf

Entreprenørfusion på Bornholm

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S er pr. 2. januar 2014 fusioneret med Edgar Nielsen & Søn, Vognmands- og Entreprenørforretning ApS.
Selskabet fortsætter efter fusionen som Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S, og fra den 6. januar er tæt ved alle aktiviteter samlet på selskabets adresse på Stationsvej i Gudhjem. Det skriver bornholmstidende.dk.

- Jesper Nielsen har i et par år været eneejer af Edgar Nielsen & Søn ApS efter et generationsskifte med Palle Nielsen og i Jens Møller Gudhjem A/S har Morten Iversen over nogle få år øget sin ejerandel i et glidende generationsskifte med Hans Bech, lyder det i en pressemeddelelse ifølge bornholmstidende.dk.

Ændringer i organisationen
Organisatorisk medfører fusionen en arbejdsfordeling mellem de tre ejere, hvor Jesper Nielsen og Morten Iversen indtræder i direktionen som ligeværdige og sideordnede direktører. Samtidig bliver Hans Bech (direktør og seniorpartner i Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S) bestyrelsesformand i selskabet. Bestyrelsen består desuden af Jesper Nielsen og Morten Iversen samt advokat Bo Hansen, Rønne og advokat Klaus Graversen, Roskilde .

Ifølge Jesper Nielsen er forventningen, at man med fusionen vil kunne klare større anlægsopgaver på baggrund af spidskompetencerne på anlægsområdet. Desuden vil man med sammenlægningen opnå en mere effektiv og rationel udnyttelse af den forholdsvis store bil- og maskinpark.

Fusionen ventes også at sikre en effektivisering af det tekniske personale og nyansættelse på området, så man styrker kompetencerne på byggeområdet. Eksempelvis vil firmaernes to små murerafdelinger sammen være i stand til at løfte større opgaver.

Endeligt fremgår det, at tømrer- og snedkerafdelingen Steenberg Entreprise A/S i Allinge fortsætter uændret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094