23948sdkhjf

Fest for Fyns grønne vindere

26 fynske virksomheder - herunder medlemmer af et netværk for byggebranchen, som indarbejder miljøhensyn og bæredygtighed i konkrete byggerier - bliver hædret ved MiljøForum Fyns Diplomfest senere i dag.
Festen bliver holdt i Odense Havns nye administrationsbygning, hvor virksomhederne vil modtage netværkets Miljødiplom som kvittering for, at de sætter sig mål om hele tiden at blive bedre til at tage vare på miljøet og klimaet. Virksomhederne arbejder seriøst med f.eks. at nedbringe deres energi- eller kemikalieforbrug eller bliver bedre til at håndtere og genanvende affald.

Nogle diplommodtagere har arbejdet med miljø- og energiledelse i mange år, andre har netop afleveret deres først Miljøredegørelse.

Særligt fokus på byggeriet
Som noget særligt har MiljøForum Fyn også et netværk for byggebranchen, hvor indsatsen handler om at indarbejde miljøhensyn og bæredygtighed i konkrete byggerier. Og det er netop i sin egenskab af Klima-, energi- og bygningsminister, at Martin Lidegaard vil overrække diplom til medlemmer af MiljøForum Fyn – Byggeri, herunder også til Odense Havn for deres nye administrationsbygning, som ligger i forbindelse med Odins Bro.

- Vi glæder os over, at så mange virksomheder vil være med i MiljøForum Fyn og dermed også tage ansvar. Det er dog vigtigt at understrege, at de ikke gør det for vores eller myndighedernes skyld – men fordi det styrker deres konkurrenceevne. Mange virksomheder oplever i dag, at deres kunder stiller krav om at de kan dokumentere deres miljøindsats – at der er styr på både udledninger og internt miljø. Og diplomet er netop bevis på, at de har en systematisk og professionel miljøstyring. Samtidig kan de fleste virksomheder spare penge og ressourcer ved at indtænke miljøhensyn i hele deres værdikæde, udtaler Mogens Michael Møller, sekretariatsleder i MiljøForum Fyn og teamchef i Udvikling Fyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11