23948sdkhjf

Renoverer for 56 millioner i Helsingør

De næste fire år energirenoverer Helsingør Kommune 68 af kommunens ejendomme. Renoveringerne udbydes i fagentreprise for at give mindre håndværksvirksomheder mulighed for at byde ind.
Helsingør Kommune søger nu en rådgiver, der skal hjælpe Center for Ejendomme med at registrere og udføre de tekniske beregninger på de kommende energirenoveringer. Rådgiveren skal desuden planlægge og udbyde det videre entreprisearbejde. Rådgiveren gennemfører første etape i sommeren 2014. Arbejdet vil gå i gang det følgende efterår og strække sig over tre til fire år.

Det er skoler, daginstitutioner, kulturejendomme og sportsbygninger, der skal energirenoveres. Bygningerne får blandt andet optimeret deres varmeanlæg, ventilation, belysning, isoleringer m.m. ligesom der bliver installeret solcelleanlæg og udskiftet glas i facader.

Renoveringerne udbydes i fagentrepriser, så mindre lokale håndværksvirksomheder får mulighed for at være med. Således kan der blive tale om, at renoveringen udføres i op til cirka 480 delopgaver, som forventes udbudt i fagentrepriser af passende omfang, eventuelt i rammeaftaler med efterfølgende miniudbud.

- Det er en del af kommunen vision og ambition at styrke det lokale erhvervsliv. Det gør vi blandt andet ved at benytte en udbudsmodel omkring energirenoveringerne, der giver mindre lokale virksomheder mulighed for at byde ind på nogle opgaver evt. i samarbejde med større virksomheder, siger kommunaldirektør Bjarne Pedersen.

Fristen for at afgive bud er den 9. december 2013.

Læs mere om under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062