23948sdkhjf

8.000 m² plejecenter indviet i Kolding

Bertram Knudsens Have, Koldings nye supermoderne plejecenter, som er opført af MT Højgaard, blev officielt indvies den 5. november.
Borgmester Jørn Pedersen bød velkommen til det nye plejecenter ved indvielsen den 5. november. Herefter holdt en repræsentant fra MT Højgaard tale, og seniorudvalgsformand Søren Rasmussen fortalte om Bertram Knudsens Have med al dets teknologi og flotte rammer for et godt seniorliv. Centerleder Helle Carlson rundede talerækken af.

Herefter kunne beboer Johannes Albrechtsen – som også var med til at tage første spadestik – stolt klippe den røde snor over med hjælp fra borgmesteren og udvalgsformanden.

Endelig bød Seniorforvaltningen på et let traktement bestående af tapas, petite four, frugt og asti samt kaffe og the, og gæsterne havde mulighed for at cirkulere rundt på plejecentret.

90 topmoderne plejeboliger
Bertram Knudsens Have er bygget i tre etager
Fakta:
Bruttoareal: 8.000 m²
Totalentreprenør: MT Højgaard
Arkitekt: Kjaer & Richter
Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen
Landskab: Preben Skaarup Landskab
med 30 boliger på hver etage, i alt 90 boliger. Der er både almindelige to-rums, store to-rums samt tre-rums boliger. Alle boliger indeholder stue, soveværelse, badeværelse og tekøkken. tre-rums boligerne, som der er seks af, har desuden et ekstra værelse. Boligerne er henholdsvis 42,3 m², 45,9 m² og 57,8 m². Dertil lægges andel af fællesarealer og gangarealer, så det samlede areal pr. boliger er ca. 80 m².

I stueetagen der der udover boligerne køkken, cafeteria og orangeri. På første etage er der depoter og personalefaciliteter og på anden sal er der en stor terrasse, wellnesrum samt multirum til møder og aktiviteter.

Prisen for at opføre det topmoderne plejecenter er 169 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113