23948sdkhjf

Stor Stark-butik klar til åbning i Glostrup

”Vi kommer aldrig til at have udsolgt”, siger regionsdirektør, som torsdag slår dørene for en ny Glostrup-afdeling med 10.000 m² drive-in lager og en tre gange så stor butik som hidtil.
- Vi må indrømme, at vores tidligere butik var for lille i forhold til alt det vi gerne ville kunne give til kunderne. Det er der blevet rådet bod på og alle vores kunder vil i fremtiden møde et topmoderne byggecenter, når de handler hos os. Vi er blevet større, det er blevet hurtigt og nemt at finde materialerne, og generelt har vi shinet det hele op.

Regionsdirektør Lasse Frederiksen glæder sig til at tage imod kunderne i det nye Stark Glostrup, der åbner torsdag den 31. oktober. Forud er gået måneders forberedelse af butikken, som byder på 10.000 m² drive-in lager, en tre gange så stor håndværkerbutik og et dobbelt så stort udvalg. Stark Glostrup henvender sig især til det professionelle segment, og håbet er, at en ny og større butik kan få flere håndværkere til at lægge deres indkøb af materialer og værktøj hos Stark.

- Vi vil gerne være tættere på vores kunder og give det største udvalg og den bedste service. Derfor har vi rokeret en del rundt og vores konsulenter er nu nærmest placeret midt i forretningen. Så er det altid nemt for vores kunder at få viden og inspiration. Jeg er sikker på, at vi dermed vil give kunderne en bedre totaloplevelse. Jeg vil i hvert fald være stolt af at byde nye som gamle kunder velkommen, siger Lasse Frederiksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11