23948sdkhjf

To store firmaer slår sig ned ved Femern

Det første private byggeri ved Femern sættes nu i gang. En 1.400 m² stor hal i Rødbyhavn skal huse G.S.V. Maskinudlejning samt ISS Kloak- og Industriservice.
Femern Business Park ApS har netop indgået længerevarende lejeaftaler med G.S.V. Maskinudlejning samt ISS Kloak- og Industriservice og sætter dermed gang i byggeriet af en cirka 1.400 m² stor hal.

- Det er virkelig glædeligt for os og for hele området og udviklingen hernede, at to så store virksomheder vælger at åbne nye afdelinger i Rødbyhavn. Jeg er dog også overbevist om, at det her kun er begyndelsen, og at det vil gå rigtig stærkt fra nu af, udtaler direktør for Femern Business Park, Anders Henriksen.

Lokal totalentreprenør
Forberedelserne til byggeriet er allerede i gang og hallen står efter planen klar til indvielse primo februar 2014. Den nye hal bliver placeret på Femern Business Parks grund på Norgesvej 2 i Rødbyhavn.

Det er den lokale entreprenør Henrik Lund Lauridsen A/S, som har fået totalentreprisen på byggeriet. Bursø Entreprise ApS og Euro-Workers ApS har fået til at opgave at stå for nedrivning af den gamle hal, mens Eurotrading ApS og Poda Hegn A/S står for indhegning af hele grunden.

Både G.S.V. Maskinudlejning og ISS Kloak- og Industriservice åbner nye afdelinger op til næste år, når byggeriet står færdigt. Begge firmaer forventer i den forbindelse at ansatte nye lokale medarbejdere.

- Ved at placere os på Norgesvej har vi mulighed for at få de lokaler, vi har brug for, og få det tilpasset præcist til vores behov, siger salg- og kompetencechef hos ISS Kloak- & Industriservice, Tom Rasmussen. Også hos G.S.V. Materieludlejning har man store forventninger til det nye byggeri:

- Den ligger meget centralt i forhold til det kommende Femern-projekt og gør, at vi hurtigt kan levere materiel, og at kunderne nemt kan komme til os, siger administrerende direktør Dan O. Protin.

Femern Business Park er et aktivt netværk bestående af en bred vifte af virksomheder, der alle ønsker at arbejde med eller servicere de virksomheder, der skal bygge den kommende Femern forbindelse. Femern Business Parks primære opgave er at skaffe flest mulige arbejdsopgaver til virksomhederne i netværket. Netværket består af virksomheder fra en bred vifte af brancher, og det er derfor lykkedes at afsætte alle halbyggeriets opgaver til virksomheder i netværket.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11