23948sdkhjf

Morsø Multipark på tapetet

Der gøres status for udviklingen af Morsø Multipark, som skal være fremtidens idræts-, kultur-, aktivitets-, oplevelses- og uddannelsespark, på et møde i dag.
Morsø MultiPark bliver til i området mellem Dueholm Skolen og ungdomsuddannelserne på Limfjordsvej. Der er planer om at samle flere foreninger i området, og udbygge det til et fritids- og parkområde. Arbejdet med at lave et kunststofbaneanlæg er i gang og ventes at stå færdig inden årets udgang.

I dag gøres der så status på arbejdet med den kommende multipark, inspirationsoplæg og mulighed for at komme med ideer og forslag til aktivitetsmuligheder på et møde i dag den 21. oktober.

- Vi håber, at rigtig mange kommer til bruger- og borgermødet om Morsø MultiPark. Vi har fået TV-vært og forfatter Martin Keller til at lave en spændende præsentation af projektet. Herefter giver Per Nedergaard Rasmussen fra DGI et oplæg, som kan inspirere os til det videre arbejde med Morsø MultiPark. I den sidste del af bruger- og borgermødet vil vi meget gerne høre deltagernes ideer, forslag og drømme til aktivitetsmuligheder i Morsø MultiPark, fortæller Walther N. Mikkelsen, som er formand for Børne- og Kulturudvalget i Morsø Kommune.

Innovationsdagen for 130 unge
Som en del af optakten til bruger- og borgermødet – deltog 130 studerende/elever fra ungdomsuddannelserne og overbygningen på øens folke- og friskoler samlet til Innovationsdag om Morsø MultiPark d. 27. september. De unge kom med mange gode ideer til den kommende Morsø MultiPark. Det var både lærere og elever fra Morsø Handelsgymnasiums Innovationslinje, som guidede de unge gennem dagen.

- Innovationsdagen for de 130 unge og bruger- og borgermødet er med til at give os ideer og forslag til vores videre arbejde med Morsø MultiPark. Det er helt centralt for os at få disse inputs, fortæller Walther N. Mikkelsen.

For at kickstarte projektet har, Jyske Bank, Thisted Forsikring og en lokal fond som støtter forebyggende initiativer samt Morsø Kommune valgt at støtte processen med hver 75.000 kr.

Alle interesserede er inviteret til bruger- og borgermøde mandag den 21. oktober kl. 18-21 i Jyske Bank Mors Arena. Der vil være
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096