23948sdkhjf

Nyt liv til konkursramt entreprenørfirma

Folkene bag P.J.P. Murer- og Entreprenørforretning, der er under konkursbehandling, etablerer nyt firma.
En presset likviditet fik for nyligt bankforbindelsen til at sige stop for P.J.P. Murer- og Entreprenørforretning i Hvide Sande. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Men takket været kapital fra det, direktør Leif Christensen ifølge avisen kalder venner af huset, samt frasalg af en vognmandsforretning, er det lykkedes at etablere et nyt firma.

I det nye selskab får Henning Davidsen titel af direktør. Samtidig bliver han medlem af bestyrelsen, der også vil bestå af Hans Peter Kristensen og Jens Bøndergaard.

Ansatte i gang igen i dag
Ifølge Leif Christensen ville en lukning have kostet et sted mellem 20 og 25 arbejdspladser. Men han har allerede haft kontakt til de ansatte og bedt dem møde igen i dag mandag. Konsekvenserne for igangværende projekter bliver derfor til at overse.

- Vi har nogle enkelte byggerier, som er blevet en uge forsinket på grund af det her, men det regner vi med at kunne hente igen. Vi har haft løbende kontakt med kunderne, og forhåbentligt kommer de ikke til at opleve det anderledes, end hvis vi havde valgt at holde efterårsferie, siger Leif Christensen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093