23948sdkhjf

185 rækkehuse i Esbjerg står overfor renovering

De mange huse i Esbjerg almennyttige Boligselskabs (EAB) afdeling Fuglebakken skal gennem en større renovering. Om det bliver en helhedsplan til 186 mio. kr., afgør beboerne snart.
EAB har gjort sit til at holde byggebeskæftigelsen oppe de seneste år. Eksempelvis er bebyggelsen Gjessingparken, der omfatter 284 lejligheder, blevet renoveret for 150 mio. kr., mens renoveringen af Spangsbjergparkens 636 rækkehuse og lejligheder kostede 250 mio. kr.

Nu skal beboerne i afdeling Fuglebakkens 185 rækkehuse så beslutte, om der skal sættes gang i en helhedsplan til 186 mio. kr. Det skriver jv.dk.

Tæt på nedrivning og genopbygning
Ved opførelsen af Fuglebakken i 1958 blev det indført i deklarationen, at bebyggelsen i sin nuværende form kun kunne eksistere i 60 år. Men om det bliver en helhedsplan med stor ombygninger tager beboeren altså stilling til den 13. november.

Projektet omfatter energitiltage, der skulle sænke energiforbruget med op mod 34 procent. Det vil ifølge jv.dk indebærer noget nær en nedrivning og genopbygning af boligerne.

Renoveringen vil koste 186 mio. kr., vare i tre år og skabe et sted mellem 15 og 20 håndværkerjobs i renoveringsperioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094