23948sdkhjf

Naturstyrelsen udvider ved Faaborg

Naturstyrelsen samler en række medarbejdere i sin afdeling ved Faaborg, som derfor skal udvides. Totalentreprisen på projektet er nu sendt i udbud.
I forbindelse med organisationsændringer skal der etableres en samlet naturforvaltningsenhed for Naturstyrelsens medarbejdere indenfor vand-, skov- og landdrift samt -overvågning. Det betyder i praksis, at medarbejdere fra Odense flyttes til Sollerup ved Faaborg, og at de eksisterende kontorfaciliteter der derfor skal udvides.

Planen er at anvende alle de eksisterende bygninger, både kontor, garage og lagerbygninger. Herudover planlægges opførelse af supplerende kvadratmeter for at opnå de ønskede faciliteter. Den eksisterende bygningsmasse ønskes udnyttet i størst mulig omfang, så den samlede bygningsmasse skal øges mindst muligt.

Opgaven er en totalentreprise med udarbejdning af en helhedsplan med disponering af eksisterende kvadratmeter uden større ombygningsarbejder og opførelse af supplerende kvadratmeter, så der skabes et samlet velfungerende kontorkompleks både funktionelt og visuelt.

Tre tilbudsgivere vil blive prækvalificeret.

Deadline for at afgive bud er den 30. oktober 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109