23948sdkhjf

Høje-Taastrup installerer nyt ABA-anlæg

Rådhuset i Høje-Taastrup er under ombygning og skal i den forbindelse have et nyt ABA-anlæg. Høje-Taastrup kommune udbyder derfor etablering af anlægget.
Høje-Taastrup Rådhus er opført i 1981 med et bebygget areal på ca. 10.000 m², et etageareal på ca. 17.000 m² og et kælderareal på ca. 4500 m². Rådhuset er fordelt på fem bygninger i to etager samt kælder.

Der skal etableres et DBI-godkendt brandsikringsanlæg bestående af Automatisk Brandalarmanlæg (ABA), Automatisk Branddørslukningsanlæg (ABDL) og Automatisk Varslingsanlæg (AVA).

Arbejdet omfatter levering samt alle installations- og montagearbejder, der er nødvendige for af fuldt funktionsdygtigt, testet og godkendt brandsikringsanlæg.

Rådhuset er under ombygning og tegningerne viser den planlagte fremtidige indretning. Der foreligger ikke en tidsplan for disse arbejder. Der skal i tilbuddet tages hensyn til og inkluderes tid til koordinering med disse arbejder.

Opgaven omfatter etablering af nye anlæg, samt alle nødvendige ændringer på eksisterende anlæg og systemdele for at dette kan integreres til et samlet system.

Tilbud vil blive vurderet i uge 42-43. Tilbudsgivere kan således forvente svar senest med udgangen af uge 44. Arbejdet skal udføres i 2013.

Deadline er den 14. oktober 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079