23948sdkhjf

Direktør forlader ejendomsfirma kendt fra dokumentar

Tidligere rådmand i Aarhus stopper som direktør i ejendomsselskab, der mistede stor kontrakt i kølvandet på afsløringer i den meget omtalte TV2-dokumentar 'Den Sorte Svane'

Bünyamin Simsek stopper som direktør i 1927 Estate. Det bekræfter han over for TV2 Østjylland.

Bünyamin Simsek, der er byrådsmedlem for Venstre og tidligere rådmand for teknik og miljø i Aarhus Kommune, forklarer, at han selv har valgt at fratræde stillingen.

- 1927 Estate befinder sig i en fase og proces, hvor jeg ikke kan se et formål med at fortsætte som CEO (administrerende direktør, red.), og jeg har derfor sagt min stilling op og aftalt fratrædelse med ejerkredsen pr. 15.09.24, udtaler han i en kommentar, TV2 Østjylland har modtaget på skrift.

Han begyndte først som driftsdirektør i 2022 og blev så adm. direktør halvandet år senere.

Mistede stor kontrakt

Firmaet kom i vælten, da en partner fra virksomheden blev fanget på skjult kamera i dokumentaren 'Den Sorte Svane' på TV 2 tidligere i år.

Her luftede Martin Thingstrup Odgaard tilsyneladende en masse fiduser, han havde brugt for blandt andet at komme af med forurenet jord fra byggeprojekter. De beskrevne hændelser skulle være sket inden Bünyamin Simseks tid i direktørstolen.

Partneren afviste senere, at hans udtalelser var sande.

Episoden førte til, at 1927 Estate mistede en stor kontrakt med DSB om at udvikle arealerne omkring banelegemet i det centrale Aarhus.

Bünyamin Simsek er fortsat byrådsmedlem, men han søger nu efter et nyt arbejde.

- Jeg ønsker at bruge min viden, erfaring og kompetencer på nye udfordringer, og er glad for at ejerkredsen er enige med mig, skriver han.

Bünyamin Simsek oplyser, at han ikke har yderligere kommentarer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.058