23948sdkhjf

Bygma lander samarbejde med forsikringskæmpe

Når forsikringskunderne hos Alm. Brand Group for fremtiden skal have udbedret boligskader, bliver det med materialer fra Bygma

De er landets næststørste på hver deres felt. Nu håber de at kunne drage nytte af hinanden. Bygma og Alm. Brand Group har således indgået et nyt samarbejde, der betyder, at alle håndværkere, der er en del af forsikringskoncernens håndværkernetværk, vil blive henvist til Bygma, når forsikringskunder skal have udbedret skader på boliger og bygninger. 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Vi ser et rigtig godt match med Alm. Brand Group, som er en af de største forsikringskoncerner i Danmark med 700.000 private- og erhvervskunder. Vi har fælles værdier, når det kommer til at drive virksomhed og samtidig deler vi den samme tilgang til et mere ansvarligt byggeri, lyder det fra Klaus Hadsbjerg, adm. direktør i Bygma A/S.

Ligeledes glæder man sig hos Alm. Brand Group, hvor skadesdirektør Lis Katz Krefeld understreger, at det er en central del af forsikringsselskabets strategi at arbejde for en mere bæredygtig fremtid.

- Ultimativt ved at forebygge skader før de overhovedet opstår, men samtidig sikre den mest bæredygtige udbedring af skaderne, når de opstår, siger hun.

Dokumentation og ansvarlighed afgørende

For Alm. Brand Groups håndværkernetværk er dokumentation og det ansvarlige byggeri en stor del af hverdagen, og det har derfor været afgørende for forsikringskoncernen at finde en partner, der mestrer lige netop det.

- Vores kunder efterspørger i stadig stigende grad mere bæredygtige løsninger, og her har Bygma en stærk profil, som vores kunder kommer til at nyde godt af. Samtidig er kravene til indrapportering på ESG skærpet, hvilket Bygma virkelig har forstået, så det bliver markant nemmere for os at rapportere på den del, siger Lis Katz Krefeld.

Det er altså ikke mindst Bygmas dokumentationsplatform og de bæredygtighedsambassadører, der er til stede i samtlige 62 filialer, der har gjort landets næststørste byggecenterkæde til en attraktiv samarbejdspartner i forsikringsselskabets optik.

- Med vores online dokumentationsplatform, ProffDok, har vores fælles kunder muligheden for nemt at hente den information, de har brug for. Derudover vil de altid have muligheden for at søge råd og vejledning hos vores mange bæredygtighedsambassadører, fortæller Klaus Hadsbjerg.

Aftalen træder i kraft 1. november 2024 og vil være fuldt udrullet til alle håndværkere inden udgangen af 2024, og på sigt er ambitionen, at udvikle samarbejdet yderligere, oplyser parterne.

Alm. Brand Group, der omfatter Codan, Alm. Brand, Privatsikring og Erhvervssikring, er årligt med til at udbedre skader på boliger eller bygninger for 60.000 private- og erhvervskunder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063