23948sdkhjf

- Kæmpestort for os: Husbygger inviterer rigmænd ind i ejerkredsen

Alternativ samarbejdspartner skal sikre Skanlux' udlejningsselskab større succes i udlandet

Et sats på sommerhuse har sikret husbyggeren Skanlux fra Viborg stor succes, men ambitionerne rækker til endnu mere.

Udlejningsaktiviteterne i det midtjyske sommerhusforetagende sker via selskabet Villavilla, hvor der nu er inviteret en ny, og for branchen, atypisk partner ombord. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Better Holding 2012 ApS har således købt en del af sommerhus-datterselskabet. Ejerne i holdingselskabet er duoen Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, der står bag den børsnoterede gruppe af digitale sportsmedier Better Collective.

- Kæmpestort for os

Netop den digitale ekspertise er central for Skanlux’ direktør, Jakob Nautrup:

- Det her er kæmpestort for os. Vi får en investor med erfaringer fra en af Nordeuropas stærkeste digitale markedsføringsvirksomheder med ombord, og det vil da give os nogle muskler, vi ikke selv ville have kunnet skabe, og give grobund for den vækst, vi ønsker, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Nu skal det nye ejerskab og de medfølgende færdigheder være med til at skabe grobund for vækst for udlejning af sommer- og feriehuse i Skandinavien og Tyskland.

I den brede offentlighed kender de færreste nok Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen og Better Collective-navnet. I Viborg blev de dog med ét kendte, da duoen i 2021 var med til at overtage aktiemajoriteten i det midtjyske fodboldflagskib, Viborg FF.

Vidtforgrenet forretning

Byggefirmaet i Skanlux-koncernen, passende navngivet Byggefirmaet Skanlux, har præsteret pæne millionoverskud de seneste år med et resultat på 6,8 mio. kr. efter skat i 2023 som seneste i rækken. I år har man dog sat næsen op efter en rekord på 9-12 mio. kr.

Løfter man blikket og ser på koncernens ultimative moderselskab, Skanlux Group ApS, der dækker aktiviteterne med byggeri, udlejning, ejendomshandel og andet, har omsætningen ligget på mellem 314 og 391 mio. kr. de seneste fire år.

I samme periode er bundlinjen svinget mellem 46 og 14 mio. kr. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126