23948sdkhjf

Skolebygning fra 1906 skal ombygges til boliger

Salg af gammel skolebygning i Haderslev forventes gennemført i forsommeren 2024, hvorefter den nye ejer vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne

Frem til 2021 har lærere, pædagoger og elever i mere end 100 år haft deres gang på Hertug Hans Skole i Haderslev. Efter et par år som ramme om foreningsliv sælges den gamle skole nu i offentligt udbud for at blive ombygge til boliger.

- Siden ejendommen blev opført i 1906, har den flotte bygning med den markante bygningsmasse prydet det rolige villakvarter i Haderslev. Ejendommen har været et samlingspunkt for mange borgere, lærere og elever gennem flere generationer, fortæller Bjørn Borg, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, der har fået til opgave at sælge bygningen.

Salget forventes at blive gennemført i forsommeren 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. Dog med visse begrænsninger.

- Dele af bygningen er således bevaringsværdige, så nogle steder skal de arkitektoniske og byggetekniske kvaliteter bibeholdes, siger Bjørn Borg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109