23948sdkhjf

Skanderborgs nye daginstitution opføres i hovedentreprise

Der er afsat små 32 mio. kr. til byggeprojektet i den lille by Virring

En ny daginstitution i Virring nær Skanderborg rykker nærmere efter, at Skanderborg byråd har vedtaget et idéoplæg for institutionens placering og omfang.

Byggeprojektet udbydes til hovedentreprise og det ventes, at første spadestik til den nye daginstitution i Virring sker i efteråret 2025 og kan tages i brug efterår 2026.

Der er afsat 31,8 mio. kr. til byggeriet, som skal have plads til 100 børn fordelt på 20 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn samt 26 voksne.

- Den nye institution imødekommer det kapacitetsbehov, som er opstået i Virring de seneste år. Det er dejligt, at der nu er afsat penge til at vi kan komme i gang med et nyt hus til de mindste, siger formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Skanderborg Kommune, Trine Frengler (S), i en pressemeddelelse.

Bygningen bliver opført fleksibelt, så der bliver mulighed for at ændre fordelingen mellem vuggestue- og børnehavebørn. Der skal også være produktionskøkken til madordning. Endvidere vil man give mulighed for at udvide dagtilbuddet, hvis der opstår yderligere kapacitetsbehov i spidsbelastningsperioder.

Det samlede projektområde er cirka 18.500 kvm. Det omfatter areal til dagtilbud, parkering, reservation til midlertidig pavillon, og legeplads.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125